Opleiding to DI Potentieel Coach

Deze training is voor iedereen die interesse heeft in de persoonlijke ontwikkeling van mensen in relatie tot levens en loopbaanvragen. Je bent al coach of trainer of je hebt de ambitie om coach te worden. En je wilt je vaardigheden en skills uitbreiden naar duurzame inzetbaar potentieelcoaching. Het is nuttig als je al vanuit de praktijk ervaring hebt opgedaan in het kader van je eigen persoonlijke ontwikkeling.

Hoe blijf ik relevant voor de arbeidsmarkt

Zeker in deze onzekere tijden is het zinvol om te weten waar je ontwikkelkansen en loopbaanmogelijkheden liggen. Door pro-actief in te spelen op veranderingen kun je ervoor zorgen dat je op de korte én lange termijn, met behoud van gezondheid en welzijn, relevant blijft voor de arbeidsmarkt.

Samenwerken

Je collega’s krijg je niet in beweging. En je instrueert ze toch goed in het overleg? Jullie komen geen stap verder met het project. En dat terwijl de deadline razendsnel nadert. Hoe ga je dit oplossen? In de training Samenwerking leer jij hoe je beter met anderen kan samenwerken.

Een sterk persoonlijk merk met LinkedIn

Je bent op zoek naar een andere baan of de zekerheid van een aanstelling. Je weet wat je waard bent. Maar hoe maak je dit duidelijk aan werkgevers of recruiters?  In de online training Een sterk persoonlijk merk met LinkedIn bouw jij aan een krachtig en professioneel LinkedIn profiel.

21ste Eeuwse vaardigheden

Om mee te komen in de huidige kennis- en informatie- maatschappij zijn kritisch denken, creatief problemen oplossen en met een computer en andere digitale middelen omgaan essentiële vaardigheden. Je wil werken aan je persoonlijke groei en creatief problemen leren oplossen met digitale middelen. Herken je dit? Dan is deze training echt iets voor jou! Volg de online training 21ste-eeuwse vaardigheden, zodat je met meer plezier, rust en vol zelfvertrouwen je werk doet.

Persoonlijke effectiviteit

Je hebt weer je mond niet open gedaan bij het overleg. En je had echt een goed idee. Je merkt dat je weinig impact hebt binnen je team en voelt je de vaak vastgenageld aan de grond. Je hebt genoeg van dit gevoel en wil het anders gaan aanpakken. In de online training Persoonlijke Effectiviteit leer je met stress om te gaan, je mening naar voren te brengen en elke situatie naar je hand te zetten.

Verbeter je persoonlijk leiderschapvaardigheden

Zeggen wat je bedoelt, helder en gestructureerd denken, echt horen wat de ander zegt. Kortom, duidelijke taal spreken. Als leider zijn dit belangrijke vaardigheden. Tijdens de online training Verbeter je Leiderschapsvaardigheden leer je je te presenteren als een krachtig leider.

Succesvol werken met Business Model You

Tijdens de training Succesvol met Business Model You vind je jezelf opnieuw uit. Je leert naar jezelf te kijken als een ‘bedrijf’ en kijkt daarbij naar de markt en de nodige vaaridgheden om succesvol te zijn. Dit doen we op basis van 9 essentiele bouwstenen. Business Model You zorgt dat je optimaal inzetbaar kunt zijn in de toekomst. Na afronding van de training heb je een persoonlijk actieplan en ben je helemaal klaar voor de toekomst!

Samenwerkingspartners vinden via LinkedIn

De online training Samenwerkingspartners vinden via LinkedIn is voor alle ondernemers, zzp’ers en manager die weten dat samenwerken met andere ondernemers meer oplevert, maar moeite hebben om de juiste samenwerkingspartners te vinden. Je hebt een bedrijf met LinkedIn profiel en bent gemotiveerd om nieuwe kennis op te doen. Tijdens de training werken we stap voor stap naar de LinkedIn activiteiten die zorgen tot afspraken met potentiële samenwerkingspartners.

Effectieve gespreksvoering

Wil jij meer weten over effectieve gespreksvoering? Inzicht krijgen in je eigen communicatiestijl en die van anderen? Tijdens de online Training Effectieve Gespreksvoering til je je vaardigheden op het gebied van gespreksvoering naar een hoger niveau. Deze training is voor iedereen die meer wilt weten over effectieve gespreksvoering.