Gratis Ontwikkeladviestraject

Hoe blijf ik wendbaar, duurzaam inzetbaar en waar maak ik de meeste kans op de arbeidsmarkt met mijn (verborgen) talenten? Met een gratis ontwikkeladviestraject met ervaren coaches kom je achter je eigen kompas en kies je voor het varen van een eigen koers.

Wat is het?
Het gaat om een door de overheid gesubsidieerd coachtraject waarmee we gratis ontwikkeladviestrajecten aanbieden op basis van 3 online gesprekssessies. Dit om inzichtelijk te maken wat je ontwikkelkansen en loopbaanmogelijkheden zijn. Door proactief in te spelen op veranderingen (en de kansen die daaruit voortkomen, denk aan de impact van covid op je werk) kun je ervoor zorgen dat je op de korte én lange termijn, met behoud van gezondheid en welzijn, relevant blijft voor de arbeidsmarkt. Dit wordt het ontwikkelen van je duurzaam inzetbaar potentieel genoemd.

Voor wie?
Voor iedereen vanaf 18 jaar die de pensioengerechtigde leeftijd nog niet heeft bereikt (dus ook zzp’ers). Het kan zijn dat je door de crisis je baan bent verloren, je werk anders uit moet voeren, of in de toekomst uitdagingen verwacht. Het is voor iedereen zinvol om stil te staan bij ontwikkelkansen en loopbaanmogelijkheden en

Hoe werkt het?
Na geldige registratie (in de week van 1 december) maakt de coach afspraken met je over de data en tijdstippen wanneer de 3 onlinegesprekken worden ingepland. Vooraf aan het eerste gesprek vul je 2 vragenlijsten in: een gevalideerde meting over je duurzame inzetbaar potentieel en een arbeidsmarktscan. De rapporten worden op basis van je persoonlijke context besproken samen met je coach op basis van de 3 coachgesprekken. Dit noemen we het meten-coachen-actie traject waar alle bij Knowvium geassocieerde coaches mee werken.

Tijdens de coachgesprekken ga je samen met je coach o.a. op zoek naar je kwaliteiten, talenten, ontwikkelpunten en je wensen. Zo kom je tot een compleet beeld van wat je terug wilt zien in je huidige of toekomstige werk gekoppeld aan je arbeidsmarktrelevantie.

Unieke voordelen

  • Een kosteloos hoogwaardig ontwikkeladviestraject ter waarde van €700, inclusief een arbeidsmarktenscan en 4 uur (online) coaching.
  • Een passend door de overheid gesubsidieerd traject met aandacht voor jouw persoonlijke situatie en wensen.
  • Inzicht in: wie ben ik, wat kan ik, wat wil ik, hoe kom ik daar? Denk aan inzicht in op basis van je persoonlijkheid, kwaliteiten, talenten, loopbaancompetenties, werkgeluk en ontwikkelpunten.
  • Inzicht in: je unieke toegevoegde waarde en je arbeidsmarktkansen.
  • Je leert omgaan met factoren waar je zelf invloed op hebt, en hoe je in kunt spelen op factoren van buitenaf.
  • Je leert je eigen loopbaan te modelleren waardoor je sneller in kan spelen op veranderende arbeidsmarkt.
  • Ondersteund door een professionele wetenschappelijk onderbouwde duurzaam inzetbaar potentieel profiel scan en arbeidsmarktscan, die digitaal worden aangeboden.

Wij ontzorgen je en regelen de administratieve zaken.

Voorinschrijving
Schrijf je alvast in vóór 1 december 2020, want het aantal gratis ontwikkeltrajecten is beperkt! Voorinschrijving kan door invullen van onderstaande velden. Na voorinschrijving nemen wij contact met je op betreffende de procedures die gevolgd moeten worden om in aanmerking te komen voor het gratis (op basis van subsidie) ontwikkeladviestraject. Voorinschrijving is nog geen garantie voor het te volgen gratis ontwikkeltraject. Er worden geen gegevens met je werkgever (of andere instanties) uitgewisseld. Alle gegevens worden conform privacywetgeving behandeld. De met applied science organisatie Knowvium verbonden/geassocieerde gecertificeerde coaches handelen conform de coach gedragscode m.b.t. behandeling van gegevens en informatie versus de geldende privacy wetgeving, die in overeenstemming zijn met die van het Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid.

Helaas de subsidiepot was binnen 30 uur leeg!

Per 00:00 AM 01-12-2020 konden de uitvoerende coaches, deelnemers registreren in het portaal van de overheid www.ontwikkeladviesportaal.nl. Een coach mocht per dag 25 deelnemers registreren en er waren 55000 trajecten beschikbaar. Binnen 30 uur was de subsidiepot leeg, er was meer vraag dan aanbod.

Verschillende coaches hebben helaas mensen met voorregistratie teleur moeten stellen. Wel hebben wij een betaald alternatief beschikbaar voor mensen die actief met loopbaan en levensvragen aan de slag willen. We hebben 2 basisprogramma’s waar je gebruik van kan maken.

Voor aanvullende mogelijkheden gewoon even mailen naar info@direct4you.com