Boek een opleiding tot DI Coach

Deze opleiding wordt gegeven op basis van de actieleermethode. Dit betekent veel zelf leren en toepassen in directe praktijk op basis van directe feedback.

Het doel van de opleiding is om de deelnemers zowel in de theorie en praktijk alle vaardigheden te leren om als DI Potentieel Coach direct aan de slag te kunnen gaan. Een opgeleide DI Potentieel coach werkt op basis van de door Knowvium ontwikkelde Meten Coachen Actie methode (MCA methode).

De opleiding tot DI Potentieel coach bestaat uit 4 dagdelen samen met de trainer. Tijdens het eerste dagdeel wordt de theorie achter de methodiek uiteengezet. De tweede cursusdag bestaat uit samen oefenen (bespreken van het Duurzaam Inzetbaar Potentieel Profielrapport) onder supervisie van een trainer-coach die tijdens de oefengesprekken directe feedback geeft. Startpunt van de opleiding is dat je als deelnemer zelf het volledige MCA-traject ondergaat vooraf aan het 1 ste dagdeel van de opleiding.

Voor het succesvol doorlopen van de opleiding is het belangrijk dat alle studieboeken worden gelezen voorafgaand aan en tijdens het totale trainingstraject (totale tijdsbelasting is omstreeks 200 uur inclusief oefenen en is afhankelijk van voorkennis van de studieboeken). Basis Knowvium opleidingsmateriaal wordt beschikbaar gesteld ter voorbereiding aan de opleiding. Studieboeken zal men zelfstandig moeten aanschaffen.

Als onderdeel van het certificering traject tot DI Potentieel Coach zal de DI Potentieel coach in opleiding zelfstandig drie coachgesprekken uitvoeren (zelf kandidaten regelen en inplannen) die beoordeelt en van feedback worden voorzien door de trainers van Knowvium. Als de DI Coach in opleiding over voldoende vaardigheden en kennis beschikt volgt dan eveneens de formele certificering om zelfstandig als DI Potentieel coach aan de slag te mogen gaan.

De opleiding wordt flexibel ingepland. Vanaf minimaal 2 deelnemers en maximaal een groep van 12 wordt er een starttijd en datum gepland met de deelnemers.

Kosten per deelnemers zijn 2400 euro.

Voor incompany trajecten maken we maatwerk afspraken over tijdstippen en doorlooptijd.
Hier onder kun je je aanmelden voor deelname aan een opleidingstraject.

Inschrijven

1 + 12 =