Interesse in een 45+ Ontwikkeladvies?

45+ Ontwikkeladvies door gecertificeerde loopbaancoaches van Knowvium
(gratis door een subsidietraject vanuit de overheid).

Je hebt het prima naar je zin op je werk: leuke collega’s, werk waar je goed in bent, geschikte werktijden en een salaris waar je tevreden mee bent. Kortom, een goede werkplek voor jou! Wel word je een jaartje ouder en de veranderingen op het werk blijven doorgaan. Door de snelheid van veranderingen is het slim om jezelf te blijven ontwikkelen.

Duurzaam inzetbaar blijven biedt uitdagingen en kansen voor 45+-ers. Eerder stoppen met werken is meestal geen optie. Daarnaast kan het werk lichamelijk zwaar zijn. De inhoud van het werk blijft ook steeds veranderen.

Sta jij er weleens bij stil wat je gaat doen als je jouw werk niet meer kan of wil uitvoeren? Wat je nog kan en wil doen tot aan je pensioen? Jij als 45+er hebt veel kennis en ervaring. Hoe maak je daar het beste gebruik van? Om je te helpen bij deze vraag biedt de overheid jou een Ontwikkeladvies aan. Maak gebruik van deze kans!

Voor wie?
Het Ontwikkeladvies is voor medewerkers die 45 jaar of ouder zijn. Je moet minimaal 12 uur per week werken. Daarbij mag je niet in een re-integratie-, ontslag- of reorganisatietraject zitten.

Geen kosten
Het Ontwikkeladvies is gratis! Een cadeautje van de overheid.

Wat kun je verwachten? 
Het doel van het Ontwikkeladvies is om jouw mogelijkheden om duurzaam inzetbaar te blijven te ontdekken. Samen met een coach kijk je wat er nodig is om met plezier op je werk je pensioenleeftijd te bereiken. In het kort, dat jij de controle over je loopbaan neemt. Met het Ontwikkeladvies vergroot je je kansen om duurzaam inzetbaar te blijven, voor nu en in de toekomst.

Verloop van het traject
Je start met het invullen van een vragenlijst. Daarna krijg je 2 a 3 loopbaangesprekken. We brengen o.a. jouw persoonlijkheid, kwaliteiten en toegevoegde waarde voor de arbeidsmarkt in beeld. Tussen de gesprekken krijg je opdrachten mee die je maakt in een werkboek. Het totale traject duurt 4 tot 8 weken.

Resultaat na het traject
– Je hebt een duidelijk beeld van de ontwikkelingen en veranderingen van je huidige werk.
– Je weet waar je goed in bent en welke kansen en mogelijkheden er voor jou zijn.
– Je hebt een persoonlijk plan gemaakt met acties die jij belangrijk vindt.

Interesse?
Wil jij ook met plezier blijven werken? Geef jezelf het Ontwikkeladvies cadeau!

Meld je aan!
De door Knowvium Gecertificeerde coaches nemen contact met je op voor het plannen van
de sessie.

Er worden geen gegevens met je werkgever uitgewisseld. Alle gegevens worden conform privacywetgeving behandeld. De door Knowvium Gecertificeerde coaches handelen conform de NIP gedragscode m.b.t. behandeling van gegevens en informatie versus de geldende privacy wetgeving.

Inschrijven

2 + 1 =