Duurzaam inzetbaar potentieel: ‘De vermogens (Intellectueel, Sociaal en Emotioneel Kapitaal) van een mens, waarin hij/zij in staat is om nu en in de toekomst werk te behouden en/of nieuw werk te kunnen vinden of creëren vanuit eigen context (De BV Ik) met behoud van gezondheid en welzijn.’ (Knowvium, 2014)

Subsidie regelen voor klanten en businesspartners

 

Heeft u een project of idee en bent u op zoek naar financiering? Vanuit de Nederlandse overheid en Europa zijn er veel subsidies en fiscale regelingen beschikbaar. Het landschap is erg divers en biedt voor veel soorten organisaties kansen. Wilt u subsidie aanvragen? Gerard Scheenstra en Sanna van Roosmalen ontzorgen U met dit proces.

Subsidie aanvragen voor uw project

Het proces begint bij het identificeren van de relevante mogelijkheden. De sector waarin u actief bent en het type project bepalen voor een groot deel voor welke regelingen u in aanmerking komt.

De volgende stap is de daadwerkelijke subsidieaanvraag. Een toekenning of afwijzing hangt niet alleen af van de kwaliteit van het project, maar zit voor een belangrijk deel ook in de kwaliteit van de aanvraag. Ons team verzorgt de volledige subsidieaanvraag om uw slaagkans te vergroten. Wij zijn op de hoogte van actuele regelingen, de veranderende regels en welke eisen subsidieverstrekkers stellen aan subsidieaanvragen.