Duurzaam inzetbaar potentieel: ‘De vermogens (potentieel) van een mens, waarin hij/zij in staat is om nu en in de toekomst werk te behouden en/of nieuw werk te kunnen vinden of creëren vanuit eigen context (De BV Ik) met behoud van gezondheid en welzijn.’ (Knowvium, 2014)

Boek een opleiding tot DI coach

 

Bij Knowvium bieden wij een opleiding aan tot DI coach. Deze opleiding wordt gegeven op basis van de actieleermethode, dit betekent veel zelf leren en toepassen in directe praktijk op basis van directe feedback.

Het doel van de opleiding is om de deelnemers zowel in de theorie en praktijk alle vaardigheden te leren om als DI Coach, op basis van de door knowvium ontwikkelde MCA methode en met gebruik van de knowvium toolbox, direct aan de slag te kunnen gaan.

De opleiding tot DI coach bestaat uit 4 dagdelen. Tijdens het eerste dagdeel wordt de theorie achter de methodiek uiteengezet, dit is een avondsessie. De tweede cursusdag bestaat uit 2 dagdelen, waarin het reeds geleerde nog even herhaald wordt en daarna de coachgesprekken geoefend worden (op basis van de MCA methode) onder supervisie van een trainer coach die tijdens de oefengesprekken directe feedback geeft. Startpunt van de opleiding is dat je als deelnemer zelf het volledige MCA traject ondergaat.

Voor het succesvol doorlopen van de opleiding is het belangrijk dat de bijbehorende literatuur wordt gelezen voorafgaand aan en tijdens het totale trainingstraject (totale tijdsbelasting is tussen de 100 tot 200 uur inclusief oefenen afhankelijk van voorkennis boeken). Basis opleidingsmateriaal wordt beschikbaar gesteld ter voorbereiding aan de opleiding.

Als onderdeel van  de cursus voert de DI Coach in opleiding zelfstandig drie coachgesprekken die beoordeelt en van feedback worden voorzien door de trainers van Knowvium.

De opleiding zal vanaf februari elke maand worden gegeven op basis van een starttijd voor de 1ste avond sessie, minimaal aantal deelnemers is 2 en maximaal een groep van 12. Voor groepen vanaf 4 personen is een groepskorting geldig.

Vanaf 2 personen voor 1700 euro per persoon

Voor incompany trajecten maken we maatwerk afspraken over tijdstippen en doorlooptijd.

Hier onder kun je je aanmelden voor een cursus.

14 + 11 =